Aktuelna ponuda

Originalni rezervni delovi Kia | Originalna dodatna oprema Kia | Economy Line za starija vozila | Povoljni sezonski pregledi

Dezinfekcija putničke kabine i sistema klimatizacije u vozilu

Da li ste za vreme trajanja pandemije COVID-19 imali simptome infekcije, ali ste zbog hitnih obaveza morali da koristite vozilo?

Saznajte više →

Vrhunska auto sedišta za bezbrižnu sigurnost dece

Auto sedišta za decu iz naše ponude su proizvodi vodećeg nemačkog proizvođača koji, ispunjavanjem međunarodnih standarda ECE R44 / 04, osiguravaju najvišu zaštitu Vaše dece tokom vožnje.

Saznajte više →

Vrhunska auto sedišta za bezbrižnu sigurnost dece

Originalni rezervni Kia delovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Briga i stručnost u razvoju delova prisutna je i u odabiru materijala i konstrukciji. Garantujemo njihovo dugogodišnje kvalitetno delovanje.

Pogledajte originalne rezervne delove →

Economy line

Rezervni delovi linije Economy Line namenjeni su odabranim Kia vozilima starosti iznad 5 godina. Potpuno su prilagođeni Vašem vozilu i nude Vam jednaku sigurnost i kvalitet kao i originalni delovi, ali po nižoj ceni. Ušteda u odnosu na originalne rezervne delove u proseku iznosi oko 30%.

Više o delovima Economy Line →

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis
Opseg i cena proizvoda iz ponude opreme za nadgradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se menjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne kod ovlaštenih Kia servisera. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KIA AUTO d.o.o., Ugrinovački put 10m, 11080 Beograd-Zemun.

Obaveštenje

Tehnologija ’’Cookie’’ omogućava nam da vam pružimo maksimalan doživljaj naše internet stranice. Molimo vas da označite ako se slažete s upotrebom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više