15% POPUSTA NA SUPAGARD - NOVO POGLAVLJE U ZAŠTITI VAŠEG VOZILA

 

 

Kompanija Supagard osnovana je 1988. godine i smatra se najvećim britanskim dobavljačem automobilskih boja i sredstava za zaštitu enterijera za profesionalnu upotrebu. Supagard proizvodi Vam donose stvarnu dodatnu vrednost i osiguravaju da Vaše novo ili korišćeno vozilo uvek izgleda jednako izvanredno kao i onog dana kada ste ga kupili.

 

Od sada dostupno i kod nas

Nastojeći da Vam pružimo najkvalitetniju brigu za Vaše vozilo, sa ponosom obaveštavamo da smo u našu ponudu uvrstili Supagard proizvode, koji su dizajnirani za vrhunsku zaštitu automobilske boje, tkanina i kože te za njih važi trogodišnja garancija. Treba imati u vidu da kompanija Supagard koristi Bionic tehnologiju koja se na globalnom nivou definiše kao tehnologija sa izvanrednom snagom i izdržljivošću.

Vaš najbolji izbor

Svi Supagard proizvodi razvijeni su tako da podnose najteže uslove u okolini i najteže klimatske uslove i zasigurno spadaju u kategoriju najkvalitetnijih proizvoda za negu automobila. U našoj ponudi možete da izaberete uslugu zaštite boje, tkanina, kože i stakla. Sa Supagard zaštitom, Vaše vozilo će zadržati svoj izvanredan izgled, ali i cenu, jer ćete zbog upotrebe naših proizvoda, prodajom vozila moći da zaradite više.

Supagard dodatna nega

Naš opsežni program Supagard dodatne nege posebno je osmišljen da Vam pruži sve što je potrebno za održavanje Vašeg vozila u vrhunskom stanju. Možete ga prati i čistiti koliko god želite, jer možete računati na to da su Supagard proizvodi za dodatnu negu u potpunosti kompatibilni sa našim sistemima za zaštitu boje, unutrašnjosti i stakla vozila. Naša trogodišnja garancija doprinosi da Vaše vozilo zadrži svoju atraktivnost kao i prvog dana nakon kupovine.

Za više informacija o proizvodima kontaktirajte naše prodajne savetnike ili preuzmite katalog.

 

Za više informacija kontaktirajte Kia Centar Beograd:
011/316-6903 ili 011/404-0358
prodajabg@kiacentar.rs

Obaveštenje

Tehnologija ’’Cookie’’ omogućava nam da vam pružimo maksimalan doživljaj naše internet stranice. Molimo vas da označite ako se slažete s upotrebom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više