Foto konkurs "KIA TE VODI NA KOPAONIK"

 

Za sve Kia vlasnike pripremili smo nagradni konkurs u kome uz malo kreativnosti i talenta za fotografisanje možete osvojiti vikend na Kopaoniku. Foto konkurs „Kia te vodi na Kopaonik“ omogućava svim učesnicima da pokažu svoju kreativnost i istaknu svoj omiljeni KIA model.


 

 

 

KIA i Avanturistički centar Kopaonik su za pobednika obezbedili mnoštvo zabave i adrenalina uz nezaboravni vikend doživljaj na Kopaoniku!
 

Drugi ciklus nagradnog konkursa počinje 06.07.2020. i otvoren je do 31.07.2020. Učestvujte i zgrabite mogućnost da doživite avanturistički vikend na Kopaoniku.

Koraci za prijavu na foto konkurs:

  1. Zapratite zvaničnu instagram stranicu @kiacentarbeograd
  2. Napravite zanimljivu fotografiju Vaše Kije.
  3. Postavite fotografiju na svoj Instagram profil sa obaveznim hashtag-ovima #kiacentarbeograd i #mykia i tagom @kiacentarbeograd.
  4. Otključajte profil, kako bismo videli Vašu objavu.
  5. Držite palčeve i možda baš vi osvojite nagradu!

Nagrada

Pobednika očekuje avanturistički vikend na Kopaoniku za dve osobe, uz puno zabave i adrenalina! Nagrada važi za dobitnika i još jednu osobu koju on odabere.

KIA uživa u planini sunca

Nacionalni park Kopaonik bogat je prirodnim lepotama i spektakularnim vidicima. Kia vlasnici su prošle godine izabrali celodnevnu turu i obišli najlepše predele ove planine. Nema dileme da kombinacija sunca i planinskog vazduha mami na nove avanture, a u prilogu možete zapaziti i nezaboravan doživljaj koji, čak i preko video snimka, ostavlja bez daha. 

Opustite se i uživajte u video snimku:

Predstavljamo Vam pobedničku fotografiju prvog ciklusa nagradnog konkursa:


@ema_i_mama

Obaveštenje

Tehnologija ’’Cookie’’ omogućava nam da vam pružimo maksimalan doživljaj naše internet stranice. Molimo vas da označite ako se slažete s upotrebom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više