NOVA SERVISNA USLUGA – PRILAGOĐENA VAMA

 

Cenjeni klijenti Kia servisa,

imajući u vidu trenutnu situaciju u zemlji i ograničenost kretanja, za Vas smo pripremili posebnu servisnu uslugu. Uz poštovanje preporuke nadležnih institucija da ostanete kod svojih kuća i zaštitite sebe i svoje bližnje, svim našim klijentima koji iz bilo kog razloga nisu u mogućnosti da dođu do našeg servisa potpuno besplatno nudimo jedinstvenu uslugu preuzimanja vozila na kućnoj adresi.

Nova usluga preuzimanja i povratka vozila na Vašoj kućnoj adresi znači da nam se prilikom zakazivanja servisa možete obratiti sa zahtevom da vozilo preuzmemo na Vašoj adresi na široj teritoriji Grada Beograda (i prigradskih opština). Vozilo ćemo dovesti u naš servis, obaviti sve potrebne servisne radnje, bez obzira da li je reč o redovnoj ili vanrednoj intervenciji na vozilu i bez obzira da li je vozilo u garantnom ili vangarantnom roku. Važno je da je vozilo ispravno i u voznom stanju kako bi ga naše osoblje bezbedno dovezlo do našeg servisa i potom vratilo Vama.

Po dolasku vozila u servis biće izvršena defektaža i na meil adresu će Vam biti poslat predračun za usluge popravke vozila koji možete platiti iz komfora svog doma, putem mobilnih aplikacija ili e-banking web platformi poslovnih banaka koje koristite. Ukoliko ipak želite da platite gotovinom, to će biti moguće prilikom povratka vozila, tako što ćete uslugu platiti direktno kuriru koji dovozi vozilo i tom prilikom Vam daje originalni fiskalni račun i fakturu servisa.

Molimo Vas da imate razumevanja da je za plaćanje platnim karticama ipak neophodan Vaš dolazak do našeg servisa kako bi ste karticu iskoristili direktno na POS terminalu. S tim u vezi podsećamo Vas da nudimo i mogućnost plaćanja servisnih usluga na 6 jednakih mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica Banca Intesa.

Vozilo će pre povratka biti očišćeno, oprano i dezinfikovano kako ne bi smo ni na koji način ugrozili Vašu sigurnost. Uveravamo Vas da smo u našem servisu preduzeli pojačane mere higijenske i zdravstvene zaštite i zbog naših zaposlenih, kao i zbog naših klijenata.

Za korisnike koji koriste ovu našu specijalnu uslugu kreiranu samo za Vas, a u svrhu poštovanja preporuka državnih organa da ostanete kod svojih kuća, pripremili smo i dodatne popuste, o čemu će Vas obavestiti Vaš servisni savetnik prilikom zakazivanja servisa.

Za ovu uslugu možete se prijaviti na više načina:


Pozivom na broj telefona servisa Kia centar Beograd:
011/316-5496 ili 062/8099-111

Slanjem meila na adresu:
servisbg@kiacentar.rs

Zakazivanjem preko websajta:
https://beograd.kia.rs/service
(gde u polju „Dodatne informacije“ upisujete komentar da želite preuzimanje vozila na svojoj adresi)

 

Vaše KIA vozilo je vrhunska mašina, ali i ona zahteva svoje redovno održavanje i zato treba biti povereno u sigurne ruke. Mi ne brinemo samo o Vašem vozilu već i o Vama, zato ostanite u svom domu sa svojom porodicom, a servis vozila prepustite nama.

Pazite na svoje zdravlje, mi pazimo na Vaše vozilo.
Kia centar Beograd.

 

Obaveštenje

Tehnologija ’’Cookie’’ omogućava nam da vam pružimo maksimalan doživljaj naše internet stranice. Molimo vas da označite ako se slažete s upotrebom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više