Samo u Kia centru Beograd – ograničena količina vozila - Sportage i Stonic odmah i povoljnije!

 

Ako krećete na odmor, krenite sa Kijom po vašem ukusu! Da li je to Kia Sportage ili Kia Stonic? Oba modela imaju svoje prednosti i poseban stil. U aktuelnoj ponudi Kia centra Beograd ujedinjuje ih to da su dostupni sa velikim popustom, velikim izborom boja i velikim izborom opreme, a pre svega isporukom odmah, bez čekanja! Požurite i iskoristite jedinstvenu priliku.

 

 

Sviđa vam se Stonic?

Novi gradski šarmer Stonic je do danas najpersonalizovanija Kia koja vam prepoznatljivim linijama i bogatim kombinacijama boja pomaže da izrazite svoju individualnost. Uz širok spektar tehnologija, Stonic je takođe jedan od najpametnijih automobila u svojoj klasi, a kao i sve nove Kije, dolazi sa 7-godišnjom fabričkom garancijom.

Novi Stonic 
već od13.949 EUR DO -18% POPUSTA

Iskoristite priliku – isporuka odmah

Zakažite test vožnju

 

 

Zanima vas Sportage?

Sportage je jedan od najboljih SUV vozila na svetu, koji impresionira vozače i stručnjake. Dva puta zaredom pobedio je u nezavisnoj studiji pouzdanosti vozila J.D. Power, postigao najbolji rezultat svih vremena na testu izdržljivosti nemačkog Auto Bild-a, dobio brojne nagrade za dizajn i osvojio nagradu Best Buy za najbolji odnos kvaliteta i cene.

Novi Sportage 
već od18.999 EUR DO -25% POPUSTA

Iskoristite priliku – isporuka odmah

Zakažite test vožnju

Obaveštenje

Tehnologija ’’Cookie’’ omogućava nam da vam pružimo maksimalan doživljaj naše internet stranice. Molimo vas da označite ako se slažete s upotrebom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više